Registriraj se na forumu, tako imaš više mogućnosti!klik za više informacija

Zašto se registrirati?

Pa za početak možeš sudjelovati u temama na forumu, raspravljati na chatu a i razvijati prijateljstva sa članovima.

Manje reklama!

Kao registrirani korisnik možeš uploadati prijevode koji će onda moderatori i administratori odobriti ili odbaciti uz objašnjenje zašto.

Kao član potrebno je držati se pravila foruma i sajta.

Uvijek se možete predstaviti, iskazati interese il što god se sjetite u ovom dijelu.

The Crimson Petal and the White

Skok na sezonu: 1

The Crimson Petal and the White

 

Opis:

Priča o ljubavi, pohoti, žudnji i osveti. Razotkriva nam svijet seksa i politike u Viktorijansko doba. Ili kako bi to rekla glavna heroina mini-serijala, prostitutka Sugar: "Ako se usudite ući u ovaj svijet, bolje vam je da se pažljivo krećete."
Glavni likovi su William Rackham, nevoljki nasljednik posla prodaje parfema; Agnes, Williamova bolesna supruga "luda žena na tavanu"; i Sugar, odlučno nekovencionalna i tvrdoglava mlada prostitutka čija intezivna afera sa Williamom joj daje mogućnost za uspon u inače rigoroznom klasnom društvu toga doba. Ostali likovi uključuju Henrya Rackhama, Williamovog pobožnog brata koji želi postati svećenik, i njegovu prijateljicu Emmeline Fox, koja radi u Službi Spašavanja, u nastojanju reformiranja prostitutki u normalni život.
Uloge: Romola Garai kao Sugar, Chris O'Dowd kao William Rackham, Amanda Hale kao Agnes Rackham, Mark Gatiss kao Henry Rackham, Shirley Henderson kao Emmeline Fox; Richard E. Grant kao Dr. Curlew i Gillian Anderson kao gđa Castaway.

 

 

IMDb   TVDb    Wikipedia

 

Pripremio: dalmatino

  • #
  • Naziv
  • Status
  • Airdate
  • Rejting
  •  

Sezona 1

Pomogni u radu sajta!
PayPal
 
 
bytesized seedbox

Kalendar serija
CACHE: off
Prijava / registracija putem društvenih mreža